Mark


Mark

bluetube pavilion


Bluetube is a temporary pavilion designed to operate as an outdoor bar at the annual student festival in Porto. It is an exercise in the inventive use of low-cost materials that are typically not made visible. We used corrugated tube and cable ties to create a cladding system that brought to the surface layers that usually lie beneath. The corrugated tube was installed in a helicoid manner around a basic structural frame. The construction process, managed ‘in-loco’, confirmed the versatility of the cladding system.


Project Type: Temporary Pavilion
Commissioning Body: AEFAUP
Team: Carlos Foyedo, Luis Grilo,  Antonio Martins
Status: Built


                                                                             


fygo studio 2020 | London, UK















Mark